Pravno pisanje - PRESUDA

    Želiš naučiti nešto novo?

    Želiš razviti praktične pravne vještine?

 

                 Iskoristi priliku i prijavi se na radionicu "Pravno pisanje" te primjeni teoretsko znanje stečeno tijekom fakultetskog obrazovanja u praksi.

Tema ovogodišnje radionice "Pravno pisanje" je Presuda.

 

Radionica "Akademsko pisanje"

 
Tek ste upisali Pravni fakultet i nikad do sada niste radili seminarski rad? Cilj Vam je poboljšati Vaš životopis i okušati se u pisanju rada za prestižnu Rektorovu nagradu? Mi nudimo rješenje i ispunjavamo vašu želju!
ELSA Zagreb s ponosom Vas poziva na sada već tradicionalni seminar akademskog pisanja koji će se održati od 21. do 23. studenog u informatičkoj dvorani i vijećnici PFZG-a na TRH 14.
 
Ovo je ujedno i jedini tečaj ovakvog tipa organiziran na našem fakultetu. Tijekom trodnevnog seminara akademskog pisanja, zahvaljujući našim stručnim predavačima, upoznat ćemo Vas sa metodologijom obrade teme, provođenjem istraživanja, tehnikama pravnog argumentiranja, pravilima citiranja te Vam dati korisne savjete i informacije koje će Vam poslužiti ne samo za vrijeme studiranja nego i u Vašoj budućoj karijeri.
Studenti koji uspješno završe tečaj, odnosno – ostvare prisutnost na svim predavanjima, dobit će certifikat o sudjelovanju.
 
Pretplati se na RSS - #aa